Als je namens Wijco ergens werkt, ben je ons visitekaartje. We kunnen alleen waarmaken wat we onze opdrachtgevers beloven als jij goede inzet, motivatie en betrokkenheid toont. We zijn dus op zoek naar aanpakkers die het net zo belangrijk vinden als wij dat afspraken nagekomen worden.

Er werd nog wel eens lacherig gedaan over flexwerk, alsof het geen echte baan zou zijn. In de praktijk zie je dat bijna elke baan als flexwerk ontstaat, van waaruit mensen door kunnen groeien naar een vaste arbeidsovereenkomst. Maar ook de waarde daarvan is na de laatste economische crisis in een ander daglicht komen te staan. Flexwerk is misschien nog wel waardevoller dan vaste krachten.

Wil je via Wijco aan de slag? Dan horen we in een persoonlijk gesprek graag wat je wensen zijn, wat je kunt en welke opleiding je hebt gevolgd. Waarschijnlijk hebben we direct een werkplek die bij je past. Mocht dat niet het geval zijn, zoeken we werk dat goed bij je past.

Voordat je kunt starten, kom je natuurlijk bij ons langs. We willen altijd persoonlijk kennis maken, moeten de formaliteiten regelen en kunnen dan toelichting geven en je vragen beantwoorden. Dit doen we omdat we graag weten met wie we samenwerken! Een vruchtbare langetermijnrelatie kan alleen succesvol zijn als iedereen tevreden is: wij, jij en onze opdrachtgevers.

Hebben we een werkplek voor je, dan maken we afspraken over de vergoeding, reiskosten en overuren.  Al onze mensen worden uitgezonden op basis van de Wet Allocatie Arbeid door Intermediars. Dat betekent dat de cao van jouw opdrachtgever vanaf dag 1 ook voor jou van toepassing is.

Geïnteresseerd? Neem dan even contact met ons op , zodat we kunnen zien of we prettig kunnen samenwerken!