De term zegt het al: met flexwerkers ben je een stuk flexibeler dan met vaste krachten. Zeker als je als bedrijf te maken hebt met wisselende productievolumes. In dat geval wil je flexwerkers die, afhankelijk van de hoeveelheid werk, oproepbaar zijn. Zo voorkom je risico’s als de vraag naar je producten tijdelijk afneemt.

Een tweede belangrjke reden is dat je kiest voor ontzorging: geen personele vraagstukken, geen werving- en selectieprocedures, geen ziektewetregels volgen en naleven en geen zorgen om de faciliteiten rondom het personeel. Kortom: geen zorgen en toch de juiste mensen aan het werk.

Tot slot is er natuurlijk nog het uitbesteden van werk: een deel van uw productie- of verwerkingsproces uit handen geven, aan een betrouwbare partij met betrouwbare medewerkers. We doen het dagelijks!

Bij Wijco zetten we in op een langetermijnrelatie. Als we elkaar kunnen vertrouwen, krijgen we de kans om ons beste werk te leveren. We krijgen dan inzicht in de omvang van de productie en kunnen in een vroegtijdig stadium inschatten hoeveel flexwerk er nodig is. Zo krijgen wij genoeg tijd om de beste mensen te werven en weet jij zeker dat je altijd de perfecte bezetting hebt: een echte win-win-situatie.

Daarnaast regelen wij de ketenaansprakelijkheid voor een goed en sociaal beleid op uitstekende wijze. We zorgen goed voor onze flexwerkers, alles wat we doen valt ruimschoots binnen de regels die wetgevers, bonden en brancheorganisaties vaststellen. Zo weet je als opdrachtgever zeker dat je nooit gedoe krijgt als het om je flexwerkers gaat.

Zonder zorgen samenwerken met flexwerkers? Neem dan even contact met ons op .