Verwacht jij na een telefoontje binnen een paar uur wat busjes vol mensen? Dan ben je bij Wijco aan het verkeerde adres, wat ons betreft komt er veel meer bij kijken.

Wij zetten in op een langetermijnrelatie. Dat merk je bijvoorbeeld al bij ons eerste gesprek. Daarin onderzoeken we waar en op welk niveau je flexwerkers nodig hebt en wie deze mensen aan gaat sturen. Elke klus is uniek en vraagt om specifieke mensen. We zullen dus nooit ‘zomaar’ een blik productiemedewerker opentrekken.

De inzet van flexwerkers is onze verantwoordelijkheid, we doen er alles aan om het proces probleemloos te laten verlopen. Dat vraagt misschien om wat meer tijd en inzet aan het begin, maar dat betaalt zich later gegarandeerd uit.

Flexwerk bij Wijco staat gelijk aan efficiency en effectiviteit. Je kunt erop vertrouwen dat alle processen rondom het flexwerk soepel verlopen, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. Zo werken we al tientallen jaren samen met verschillende gerenommeerde bedrijven.

Ons kaderteam is elke dag op weg en komt regelmatig bij je langs. Ze houden contact met de mensen op de werkvloer, begeleiden onze mensen op locatie en stemmen zo nodig dagelijks de planning af. Daar hoort tijdig op- en afschalen bij, zodat jij geen omkijken meer hebt naar het inplannen van flexibele medewerkers.

Wil je een flexwerkplan op maat voor jouw onderneming? Neem dan eens contact met ons op.  We denken graag met je mee!