Wie zijn wij

Wijco is voor veel opdrachtgevers - te vaak- de grote onbekende in de flexbranche. En dat terwijl we een landelijk opererende organisatie zijn! 

Wijco heeft geen kantorennetwerk verdeeld over Nederland en roert zich evenmin in het innemen van min of meer politieke statements. Wat wij wel doen is efficiënt werken. Onze corebusiness is het leveren van maatwerk en service. Wij wikkelen zaken adequaat bij de opdrachtgever op zijn werkvloer af. Daarbij gaan we niet voor kortstondig succes maar zetten ons in voor een duurzame relatie.

Wanneer een opdrachtgever kiest voor flexwerk, is dat zijn bedrijfseconomische beslissing. Van Wijco verwacht hij dat deze partner even kostenbewust is om via efficiënte dienstverlening zijn economische concurrentiepositie te verbeteren. Verwacht van ons dan ook geen kostenverslindende fratsen om opdrachtgevers te imponeren.

Net zoals wij begrijpen dat de gemiddelde opdrachtgever niet te koop loopt met zijn strategie als het om arbeid gaat. Sentiment wordt zo snel eenzijdig uitgelegd. Die discretie is bij Wijco in goede handen. Verwacht dus op deze site geen uitgebreide lijst met relaties die wij op maat bedienen.

Maar neem van ons aan dat de ongeveer duizend harde werkers die elke week enthousiast aan de bak gaan, misschien dichterbij werken dan u wellicht vermoedt.