We vinden het ontzettend belangrijk dat jij als opdrachtgever geen omkijken hebt naar de manier waarop je flexwerk geregeld is. Als je met ons samenwerkt, weet je zeker dat je het hele proces bij ons in goede handen is.

Dat zie je bijvoorbeeld al aan de selectie van kandidaten. Die hebben natuurlijk de vereiste kwalificaties en vallen binnen de afspraken die we gemaakt hebben. Ook laten we ze van tevoren hun werkplek zien en maken duidelijk wat er van ze verwacht wordt. We regelen vervoer, aanmelding bij de collectieve zorgverzekeraar, huisvesting als dat nodig is en alle andere operationele zaken. Alles om onze medewerkers zo efficiënt mogelijk voor je te laten werken. Heb je een flexibele hoeveelheid medewerkers nodig of juist een vaste groep dagelijks op uw werkvloer? Samen met een bedrijfscoördinator bepalen we, bij wijze van spreke per dag, hoeveel medewerkers je nodig hebt en welke vorm van personele dienstverlening het beste past.

Om op deze manier te kunnen werken, is vertrouwen en duidelijke communicatie onmisbaar. Daar zullen we dus ook veel aandacht aan besteden als we besluiten te gaan samenwerken. Zo zorgen we ervoor dat iedereen tevreden is, zodat het resultaat optimaal is.

Wil je samenwerken met een specialist die het complete proces rondom flexwerk tot in de puntjes voor je regelt? Zoek niet verder en neem contact met ons op .