Wijco ontzorgt

Wijco ‘ontzorgt’. Dat is de basis van ons handelen.

Wanneer een opdrachtgever ons inschakelt, kan hij er op rekenen dat wij hem het hele Flex-proces uit handen nemen. Vanaf het eerste gesprek pakken wij de regie waarvoor we de volle verantwoordelijkheid nemen. Dat begint met de selectie van kandidaten binnen de gestelde afspraken en kwalificaties. We laten de kandidaten vooraf hun werkplek zien, vertellen wat er van hen verwacht wordt, regelen vervoer enz. Kortom, alle operationele zaken worden geregeld om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken.

In overleg met de bedrijfscoördinator schalen we ook het aantal benodigde medewerkers in. Dat kan bij wijze van spreken per dag. Vandaar het belang van goede onderlinge verhoudingen. Wij zoeken partners die het belang van een goede communicatie inzien. Dat geeft een optimaal resultaat voor iedereen, wat wel zo prettig werkt. 

Bij ontzorgen hoort ook de financiële afwikkeling. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever kunnen we projectadministratie en rapportage inrichten. Vervolgens verzorgen we ook de afwikkeling met de flexwerkers volgens afspraak.

Kortom, wilt u flexwerken met een regisseur die u ontzorgt, neem dan contact op.