Werken voor Wijco

Wanneer je namens Wijco aan het werk bent, ben je ons visitekaartje. Onze afspraken met de opdrachtgever staan en vallen met jouw inzet en betrokkenheid. We zijn al met al op zoek naar aanpakkers met een opgeruimd karakter die ons motto ‘afspraak=afspraak’ in ere houden.

Vaak wordt er lacherig gedaan alsof flexwerk geen ‘echte baan’ zou zijn. Laten we je uit de droom helpen want wie krijgt vandaag de dag nog een vaste arbeidsovereenkomst? Bijna iedere job is tegenwoordig via een zgn. flexwerk-constructie.

Vóór je via Wijco aan de slag kunt, willen we eerst weten wat je wensen zijn, wat je aan vaardigheden bezit en wat voor opleiding je hebt genoten. Dat doen we in een persoonlijk gesprek. Pas dan zoeken we werk dat bij jou past. Daar krijg je een voorstel voor.

Op de manier beperken we de kans op teleurstellingen. Je bent tenslotte ons visitekaartje bij onze opdrachtgever. Dat kan alleen maar slagen als iedereen tevreden is.

Samen maken we afspraken over reiskosten, overuren en niet te vergeten betaling. Ook dat is onderdeel van het aanbod dat Wijco je doet en ook daarvoor geldt ‘afspraak=afspraak’.

Vul het online antwoordformulier in of bel even voor een afspraak zodat we kijken of we prettig met elkaar kunnen samenwerken.